Фирма Емакар ООД от създаването си през 1994 год. започва да пише историята си на фирма насочена да създава съвършенство в машините си и качество, което е емблема на фирмата ни и до сега.
От създаването си до момента колектива ни от техници, монтажисти и търговци дават максимума от знания и възможности за изработка на мотокари , електически платформи, електрокари , ремонт и поддръжка на всички възли в машината – двигател, мост управление, мост двигателен, повдигателна уредба, електрическа уредба, хидравлика, и др.
Емакар ООД е вносител на всички видове резервни части за български мотокари с марка Балканкар, както и резервни части за мотокари и подемна техника с марки като: YALE, NISSAN,TOYOTA, NYSTER, KOMATSU, STILL, HELI, CLARK, CAT, MITSUBISHI, BAOLI , REDDOT и др.
Нашата дейност е насочена в производство на мотокари и подемнa техника, ремонт на мотокари, електрокри и електрически платформи, ремонт на всички възли в мотокарите, както и търговска дейност с резервни части и консумативи, нови мотокари с марка REDDOT. Иновацията ,която имаме за мисия да предоставим на клиентите си е насочена към новите мотокари, съчетаващи нова технология, икономичност и перфектенн дизайн , т.е приоритетите на новите производствени цели в бизнеса. Имаме огромната чест да представим на клиентите си Нови мотокари с марка REDDOT, с която работим в огромно доверие и вярваме в потенциала на всяка машина и това го доказват вече закупилите от тези модели мотокари клинети. Наш дълг и задължение е удовлетвореността от инвестиция , която всеки клиент е направил и това е част от поддръжката, сервиза и гаранционото обслужване , което предлагаме за всяка машина. Мотокарите с марка REDDOT са с внедрени двигатели MITSUBISHI, NISSAN, HANGCHA, които са конструирани с нови технологии на марките и имат предимството пред другите двигатели, с това си качество на производителност, мощност и икономичност.
Запознайте се с нашият огромен асортимент от резервни части и консумативи в нашият онлайн магазин https://balkancar.online